Uncategorized

15 morsdagpresenter/uppvaktningar som jag skulle bli glad över

31 maj och Morsdag närmar sig. Dagen alla mammor firas lite extra och jag har verkligen uppskattat Hugos och barnens gester att visa lite extra kärlek och omtanke. Vet du hur firandet egentligen ska gå till enligt tradition?

Vi kör en liten faktaruta:

-Flaggan ska hissas från hemmets flaggstång

-Mamman hälsas godmorgon med sång av barnen

-Mamman bjuds på uppstigande kaffe av barnen

-Mamman hedras av blommor och en liten gåva

-Mamman tillåts att vila från allt hushållsarbete under dagen

Ovan är några punkter på hur firandet såg ut förr. Idag är det väl egentligen ingen skillnad förutom att flaggan hissas och att partnern medverkar.

Tänkte tipsa om morsdagpresenter att antingen önska eller ge bort och för att listan ska bli genuin utgår jag från mig själv. Här kommer 15 morsdagpresenter/ uppvaktning som jag skulle bli glad av:

-Frukost på sängen

En mammornas dag börjar på allra bästa sätt om den efterliknar födelsedagar. Att man själv får ligga kvar i sängen och på håll höra hur det tisslas och tasslas. Att få bli väckt av frukost på sängen, varma kramar och ”grattis på mammornas dag” är himla mysigt.

En morsdag startade i Vimmerby på Astrid Lindgrens värld

Läs recension om Astrid Lindgrens värld HÄR

-Teckningar

Hur glad blir man inte när barnen ritar teckningar vid speciella tillfällen?

-Blommor

En vacker blombukett gör mig alltid glad och på glatt humör

-En mammadag

Barnen har nyligen sett en film som handlar om en familj där dom kör ja-dagen. Föräldrar måste under en dag säga ja till allt! Givetvis önskar sig barnen detta också och när jag frågade vad som eventuellt skulle komma på tal på ja-dagen så sa dom att vi skulle åka till en kennel och köpa en valp😂.

Jag skulle bli jätteglad om jag fick en mamma-dag. En dag som mamma får bestämma allt vilket inkluderar aktivitet, mat och så vidare.

-God middag

Jag skulle också bli väldigt glad om jag förvisades till nedervåningen och Hugo, Molly och Leonore tillsammans lagade en tre rätters god middag.

-Ett smycke

Jag tipsar alltid, alltid om ett speciellt smycke och det är halsband med barnets/barnens namn eller första bokstav.

-Parfym

Senast i helgen fick jag en komplimang för min parfym. ”Vad du doftar gott”. Jag har under de senaste åren använt Hugo Boss parfym ”The Scent” som doftar ljuvligt.

-Fina fat

-Kopp

-Träningskläder

-Pyjamas

-Tillbehör till padel

-En bra bok

-Sällskapsspel

-Hemma spa-kit

3 Kommentarer

  1. Marie

    Jag är sugen på att köpa en Hugo Boss ”The scent” igen, men minns inte vilken jag hade för några år sedan. Ser att det finns betydligt fler just nu. Vilken variant har du som du kan rekommendera?

  2. Heddi tabagoua

    Vilken kvinna Du e❤.. Inte alls mycket begärt o Du förtjänar allt ovan plus mer.. Har följt Dig ett bra tag. (Kommenterar dock sällan) o Du är en superwoman med finaste familjen👨‍👩‍👧‍👧💑💯

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting