Kärlek

11 skillnader mellan mig och Hugo

Paula: Sitter ner i duschen och håller vattnet I badkaret.

Hugo: Står upp i duschen och gör ett badhus av hela badrummet.

Paula: Snoozar i sju minuter och kliver sen upp.

Hugo: Snoozar så att klockan till slut slutar att ringa. Då väcker väckarklockan Paula istället.

Paula: Hårdost på mackan.

Hugo: Mesost på mackan (Molly får till och med kväljningar av doften på pappas bruna ost🤣).

Paula: Salt.

Hugo: Sött.

Paula: H&M.

Hugo: Gucci.

Paula: Lagar mat efter recept.

Hugo: Freestyle.

Paula: Vaknar upp med ett lakan som fortfarande har fäste om madrassen.

Hugo: River upp sin sida av sängen varje natt. Lakanet tappar alltid fästet om madrassen.

Paula: Snor Hugos tjocktröjor.

Hugo: Snor Paulas lyx-schampoo för att använda som tvål ( blir g a l e n !).

Paula: Kan inte somna om det inte är tyst och becksvart.

Hugo: Skulle kunna somna på en hårdrocks konsert.

Paula: Rensar och är iskall. Det jag inte använder ger jag bort.

Hugo: ”Den som spar han har”.

Paula: Vid val av film blir det alltid svårt. Komedi, baserad på en verklig händelse, thriller, drama, svensk, amerikansk, skräck

Hugo: Action, kriminalitet, action, kriminalitet….

Som två varelser födda på två olika planeter. Jag och Hugo är så olika samtidigt som vi är lika. Att upprätthålla och vårda en relation är en livslång bedrift. Vi älskar, vi är lyckliga, vi bråkar och vi är trötta. Vi är, och känner allt i känsloroletten.

En av min och Hugos styrka är vår vänskap. Vi VILL dela intressen, och vi anstränger oss för att ge vår relation tid och omsorg. Det har gått snart 10 år och vi har under de senaste åren börjat acceptera varandras skillnader. Det fungerar att vara olika

Målet för äktenskapet är inte att tänka likadant utan att tänka tillsammans”.

2 Kommentarer

  1. Jas

    Men HALLÅ han får ju inte använda dyrt shampoo som tvål!? 😂😂 Kan han ej läsa? Lite nonchalant faktiskt. Säger det med kärlek men ändå

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting