Allmänt

10 sommarplågor- i maj

 

Det känns som att sommarlovet redan är igång. Och har varit den senaste månaden! I och med värmen så har jag också kommit på, vad det är jag HATAR med sommaren:

Var ute i spåret igår kväll. Kom hem med ett uppsvullet rött lår. J*vla mygg!

Fick också en kallsup med knott…

Dom som klagar 20 gånger. ”Vad varmt det är!”. Våga klaga! Vi har överlevt istid, då klarar vi värme också.

Det är dock sjukt jobbigt att sova när det är varmt.. solen ligger på vårt fönster på morgonen. Inget öppet fönster hjälper. Finns det nedkylande underlag man kan ha i sängen?

Jahapp, nu är bikinilinjen ett projekt igen. Kanske borde testa att vaxa. Gör det ont?

Ni som vet ni vet. Skoskavet av nya flipp flopp…

Den gröna beläggningen på alla utemöbler av dumma pollen.

Jag är livrädd för svanar. Värst är de när dom har bebisar. Ser jag en svan närma sig på stranden får jag panik.

Sopsorteringen när det är varmt ute är katastrofal. Papperskorgar blir överfyllda och skräp ligger överallt. De är vidrigt. De borde finnas större och fler papperskorgar runt om alla badplatser/parker.

-I fredags jobbade vi med tomten. Den var flawless. Söndagkväll var den fylld med löv och blommor från träden. Tack.

15 Kommentarer

 1. Lisa

  Finns en bäddmadrass och kuddar på Jysk med en kylande Air gel i överdraget. Ett sommartäcke i naturmaterial är även att rekommendera 🙂 Gärna ett silkestäcke elr dun. Ha fönstret stängt när det är varmt ute och mörkläggande gardiner igendragna. När solen gått ner, öppna fönstret och sätt en fläkt framför.

  Hälsningar från någon som sover på ett loft utan ventilation med en två månaders bebis.. inte alls varmt i sängen!

 2. Ena

  Börjat vaxa mig där nere är det bästa jag gjort i hela mitt liv!! Visst, första gången gör fruuuktansvärt ont, men det gör mindre och mindre ont för varje gång och det går fortare och fortare för varje gång. Det som är skönt är att man ALDRIG blir sticksig där nere och håren växer i olika takt så man blir aldrig riktigt ”buskig” mellan veckorna. Jag var tvungen att raka mig en gång mellan mina vaxningar pga en överraskningsresa, det var det värsta jag gjort. 3 dagar gick åt att knappt kunna pilla där nere för att jag var så öm, och hur mkt det kliade ska vi inte ens prata om. ALDDRIG mera raka 🙂 och söker du en vaxställe så rekommenderar jag dig Clinic Divine! Och Salong underbart! Divine använder sig av kallvax och underbart av varmvax. Det är en smaksak vad man gillar så man kanske får prova båda och se. Jag gillar personligen bäst kallvax då det går snabbare 🙂

 3. D

  Fattar inte varför man inte fixar sig där nere under hela året? Är ni vildvuxna under vinter och fixade under sommaren?!? samma med benen. Könns helt främmande för mig att låta allt vara bara för ingen ska se mig.

 4. L

  Åh, blir alltid stressad när du stressar om gården 😀 Den behöver inte alltid vara flawless! Att fixa ute är terapi, ta lite avstånd och låt den ha lite löv och maskrosor och ta itu när du har tid och ork 🙂 kram!

 5. Malin

  Vi har två hundar och köpte förra sommaren kylfiltar som man kan ha med under promenaderna. Kylfilten har ett slags gel som kyls ner med hjälp av kallt vatten och hålls sen kallt upp till ett dygn. Ja, alltså vi köpte filtarna till hundarna men gissa vem som sover ovanpå dem under sommarnätterna 😉 Tips iaf

 6. Sandra

  Jag har vaxat bikinilinjen själv med såna där remsor man köper i affären (veet). Jag har bara klippt till dom i mindre bitar och sen vaxat. Gick faktiskt smidigt och gjorde inte så himla ont. Skönt också att slippa flasha muffen på salong ?

 7. Ellinor

  Rekommenderar sockervax, mycket mer skonsamt för huden, mindre snärtsamtoch inte minsta lilla rött eller irriterat efteråt! Det är en life changer för mig 🙂

 8. Mathilda

  Gör lite ont första gången då rötterna ska upp för första gången efter rakning, men sen blir de mjukare hår och då går det också snabbare samt mindre smärtsamt. Men vaxa hela skulle jag rekommendera, fyfan va gött det är ? jobbigt dock att va hårig 3 veckor i början. Blir mindre ju mer man rakar, men jag har slutat vaxa mig och det är ingen dans på rosor. Vi snackar inåtväxta hår som ibland blir bölder hahaha.. så ja, antingen vaxar man hela tiden lr så rakar man. Jag skulle aldrig börjat eftersom jag aldrig orkade fortsätta?

 9. Aldona

  Haha tycker också svanar är superläskiga!? och vaxning gör konstigt nog inte ont – men det är vad jag tycker, kanske är jag konstig ? ha en fin dag!

 10. Nathalie

  Att vaxa sig är ett väldigt ståhej om men det är INGEN fara så länge du inte har ”för lång” utväxt. Och är du orolig ta en Alvedon innan. Det kommer gå jätte bra, jag är lika rädd varje gång jag går dit men efteråt säger jag alltid varför nojar jag vi pratar en stund med obehag med ett grymt resultat.

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting