Kärlek

10 skillnader på alla hjärtans dag före vs efter kidsen

 

Innan: Köpte bara ett paket till den mitt hjärta dunkade för.
Efter: Köper tre paket till dom som mitt hjärta dunkar för.

Innan: Gick uppslukad hela dagen. Vad för kul kommer vi att hitta på ikväll?
Efter: Blir glad om jag får en extra puss och ”jag älskar dig”.

Innan: Fanns inga traditioner.
Efter: Vi äter ALLTID Oxfilépasta till middag på alla hjärtans dag.

Innan: Ingenting kunde hindra kärlekens firande.
Efter: Vabruari. Behöver jag säga något mer?

Innan: Firandet skedde oftast på kvällen.
Efter: ”Vi käkar en alla hjärtans dag frukost så har vi det avklarat”.

Innan: Alla hjärtans dag var bara alla hjärtans dag.
Efter: Alla hjärtans dag är dagen Hugo friade till mig. För fem år sen gick han ner på knä. I år gifter vi oss. I april åker vi tillbaka till Tyskland på en weekend (där han friade).

Innan: Bästa presenten är att bli utbjuden på en middagsdejt.
Efter: Den bästa presenten är en sovmorgon.

Innan: ”Vi ska inte bli sådana som bara pratar om barnen när vi väl kommer iväg”.
Efter: ”Men du, är inte våra barn helt underbara? Jag älskar dom sååå mycket”.

Innan: Idag smäller det!
Efter: Vi älskar 365 dagar om året. Missa inte de andra 364 dagarna till att visa uppskattning <3

02C52066-FA20-4F30-B20A-0F656372B13B

4DB92357-8911-4D69-84FF-16130B4FB192

 

6 Kommentarer

 1. Carolina

  Jag gillar din blogg men tycker att det blir rätt opersonligt och tråkigt när du så ofta väljer att plagiera Hugos sätt att skriva, dvs innan och efter barnen,listor,citera konversationer (inkl omtala sig själv i gredje person) etc etc. Vore mycket roligare att läsa om du hittar din egen stil att skriva och lägger lite mer omsorg på stavning och ordningsföljd.

    1. Mickan

     Det är väl inte så konstigt, när de är varandras andra halvor. De diskuterar och pratar mycket, och såklart influerar de varandra? Ska Paula stoppa sig själv innan ett inlägg för att Hugo ”hann först”? Av all plagiering och falskhet som finns i världen kan detta vara det minsta problemet värt att lägga energi på. Paula HAR sitt eget sätt och sina egna formuleringar. Om något råkar följa samma mönster som Hugos? Se det inte som stöld, se det som inspiration. No time for negativity

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com