Allmänt

10 saker som ni inte visste om mig

* Jag duschar alltid i lite kallare vatten än medel. Får panik om det är för varmt.
* Jag är en expert på att komma på egna ord. Tex simkort till minneskort, evakuera till invaderat och än idag kan jag säga ”skärde” istället för skar.
* Jag har ett mycket bra lokalsinne. Det räcker med att jag är på ett nytt ställe en gång så hittar jag utan problem tillbaka.
* Min favorit öl är Corona och jag dricker helst shiraz vin
* Jag skulle lätt kunna göra en blindtest på coca cola, cola light och cola cero och känna vilken som är vilken
* Jag är bra på spelet memory
* I mina yngre dagar så var jag beroende av dataspelet ”The Sims”
* Jag skulle så gärna vilja testa att klippa en page men vet att det aldrig kommer att hända. När det gäller mitt hår så är jag världens fegaste och har sparat långt så längd jag kan minnas
* Om jag fick välja en sak att dricka och en sak att äta i resten av mitt liv så hade jag valt mjölk och avokado
* Jag frågar alltid innan jag har tänkt efter eller letat

20131229-220023.jpg

20131229-220058.jpg

20131229-220137.jpg

19 Kommentarer

 1. Sara

  Spännande att du kan känna skillnad på cola light och zero med tanke på att det är precis samma sak. När zero var nytt innehöll de ett annat sötningsmedel än light, men idag innehåller båda dryckerna sötningsmedlet aspartam 🙂

 2. E

  Varför tog ni bort min kommentar där jag skrev om svenska språket? Om orsaken till att man ofta säger fel??

  Nyfiken på om det var Paula eller ngn bloggredakrör som ansåg den anstötlig. Synd att man censureras när man inte skrev ngt elakt, eller måste allt vara rosa moln och beröm??

 3. Bella

  Jag har 3 bröder och är ensam tjej å dem frågar alltid innan dem letat… Blir gaaleeeeeeen hahaha . Trodde d var en kill grej. Lol

 4. Sofia

  Otroligt vacker och naturlig som alltid!! Du borde starta en ny trend och få unga kvinnor att känna sig vackra som de är utan en massa hjölpmedél och skit.. Många blir tyvärr blinda och ser inte vad allt spackel och botox, läppförstoringat och skit kan förstöra. Kanske för att samhället ser ut som det gör. Tror att du om någon kan vända trenden!!!! Finns inte en bloggerska där ute som är så naturlig och fin som du. Förstår inte hur dessie, kissie, paow. M.m. Kan förstöra sig själva med allt spackel och läppgojs…ser ut som konstgjorda ankor tyvärr…hoppas fler blir som du!! En natural beauty!!!!!!!

 5. Emilia

  Dagens fråga! Hur går det med nätterna nu? Accepterar hon vällingflaskan och sover hela natten? Blev det bra i samband med att du slutade amma helt? Kram från en som nattammar 5 ggr per natt med en 7-månaders 😉

 6. E

  Fast det är ju inte att du kommer på nya ord, utan fortsätter säga fel som man säger som barn. Exempelvis skärde stället för skar.
  Att man säger fel eller blandar ihop beror ofta på stress eller att man blivit uppmuntrad genom skratt och humor vilket gör att man omedvetet eller medvetet fortsätter eftersom man vill anses som gullig.

  Hälsar då språkvetaren 🙂

 7. Okänd

  Visst var du i Coop i Södertälje idag? Du och molly? 🙂
  Det var ju inte alls mycket folk där inne och jag är ganska säker på att du var framför mig i kassan

 8. Hanna

  Aa simkort, evakuera och skärde har du kommit på själv 😉 har aldrig hört dom orden innan 😉 eller så kan du ju skriva att du använder fel ord på saker. 😀

 9. Jk

  Våga page! Jag klippte av mig mitt hår när jag gick i sjuan (för att bevisa att jag vågade…) och ut ur salongen gick jag med hår som knappt gick till örsnibbarna. Detta var helt ogenomtänkt och jag trivdes inte alls i det. Därför började jag spara ut mitt hår och hade i många år hår som gick nästan enda ner till svanken. Men i somras, när jag var trött på det långa håret, vågade jag igen och funderade länge på vilken längd jag ville ha. Klippte en uppklippt axellång page (eftersom jag har världshistoriens rakaste hår) och stormtrivs! Går ju att göra frisyrer med ändå och går ganska snabbt att spara ut igen om man vill det! 🙂

Visa alla 19 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting