Allmänt

10 saker ni inte visste om mig

* Jag sjunger alltid i bilen. Alltid.

* Jag har haft tandställning. Jag haaatade tandställningen och kände mig så osäker i den. I efterhand är jag otroligt tacksam att folktandvården erbjöd mig en gratis, mina tänder och leende är något av det jag gillar bäst med mig själv idag. Så lova mig att tacka ja om du blir erbjuden en!

* Jag har korta ögonlock. Jag kan i princip sova med öppna ögon ( hur läskigt som helst)

* Jag gnisslar på tänderna. Egentligen behöver jag nog en bettskena under natten men jag har inre tagit tag i det. Gnisslandet kommer ifrån min pappa. Det går inte att sova i rummet bredvid ens, så illa är det.

* Något som gör mig lycklig är att dansa. Jag älskar att röra mig till dancehall och reggeton. Om jag hade mer tid i min vardag hade jag klämt in dans, någondag kanske!

* Den största kändisen jag har träffat är Joel Kinnaman. När jag var på Way Out West stod han bredvid mig i baren och beställde öl. Jag dog lite inombords men ville inte störa när han roar sig. Någon månad innan fick jag en bild med Joel och Stephanie utanför banken i Liljeholmskajen.

 

20140829-125806.jpg

* Jag drömmer om en stor familj. Tycker det är häftigt med familjer som har 5 barn. Nu började vi tidigt så vi hinner nog få ihop ett gäng men jag tänker på framtiden. Man måste hinna med varje barn, ge kvalitetstid och uppmärksamhet. Om vi har 5 barn och alla har en aktivitet, hur ska vi göra den dagen tre stycken har match samma dag? 3 barn är drömmen.

* Jag har respekt för havet. Att möta en haj i vattnet är min värsta mardröm. På andra plats kommer att störta med ett plan.

* Jag skulle aldrig, över min döda kropp sputa i botox i mina läppar!

* Jag har en naturlig röd ton i mitt hår. Om jag färgar håret så kommer det röda alltid upp sakta men säkert.

Jag och min bäjbi

Jag och Jill i matchande bikini

22 Kommentarer

 1. Julia

  Mörkt hår har normalt sett röda undertoner, så om du färgar det ljusare så kommer det fram 🙂
  De flesta färgerna från affären är varma eller neutrala, vilket kan göra hårets färg ännu mer rött eller varmt

 2. Michaela

  Jag tror att ni som hatar på dom som gjort sina läppar är ni som önskar att ni vågade göra det själv. Oftast handlar tjejers hat mot andra tjejer om avundsjuka.

  Ja det finns dom som ser ut som ankor, och det kan bero på en rad olika anledningar, men det finns också dom som blir ännu vackrare. Allt handlar ju om vad man har för förutsättningar och hur mycket man sprutar in.

  Lina 2014-08-30 kl 21:41 – du får chilla med dina åsikter

 3. carolina

  Jag måste bara säga de att du är en bloggare som jag verkligen gillar – du verkar vara så himla jordnära och på riktigt. Och du verkar vara en fantastisk person. Så fortsätt som du gör för de är roligt att följa dig 🙂

 4. Chuchuka

  Om man går till en DUKTIG LÄKARE som kan injicera fillers på rätt sätt så kommer det se väldigt naturligt ut. Om man bara fyller i överläppen och går till någon som inte kan injicera bra så kommer det självklart se ut som ankläppar! Så sluta hata på folk som fyller sina läppar! Det ser riktigt snyggt ut när det görs bra! Folk beter sig som om dom är bättre människor för att dom ”aldrig skulle fylla sina läppar, med botox”… Hahah asså snälla

 5. Emma

  Du är en så bra förebild. Naturligt vacker och familjekär! Hugo kunde inte hittat en finare tjej än dig! Så där hade han verkligen tur ;-)! Hoppas ni får så många barn ni vill och lever lyckliga forever!!!

 6. lina

  Botox i läpparna låter och är lika korkat som Resylane.Vem vill se ut som en anka i läpparna…jo Dessie i och Kissie och Isabelle.

 7. Michaela

  Botox i läpparna vill nog ingen spruta in med tanke på att det är muskelavslappnande och förlamande. Botox använder man när man vill reducera rynkor och bota migräner.
  Du kanske menar tex Restylane? Så tröttsamt när folk säger ”botox i läpparna”. Låter otroligt korkat

 8. Kikki

  Haha, där har ni ett bevis på att Paula aldrig kommer spruta in något i läpparna, hon har ingen aning om vad det är för skit ändå.. Men jag håller med dig, skulle heller aldrig få för mig att spruta in något i läpparna & försöka efterlikna ett djur…

 9. Melanie

  Hej Paula!

  Jag undrar hur många timmar Molly ska vara på dagis?
  Är barnen i hennes grupp 1-5 år?
  Anser du att personalen på förskolan ska ha mer koll på dom
  yngre barnen eller tycker du att det ska vara lika oavsett ålder.

  Hoppas du har svar på mina frågor.

  Kram

 10. Carro

  Hej Paula!
  Jag har en fråga till dig som är en ung mamma. Jag är nyss fyllda 18 år och i november 2013 fick jag reda på att jag var gravid men några månader senare fick jag missfall. Jag va så exalterad över att bli mamma(trots min unga ålder) och efter missfallet gick jag in i en depression. Nu vill jag inget hellre än att bli gravid igen men är samtidigt fundersam över hur mitt och barnets liv skulle bli. Tycker du att det är klokt att bli gravid vid ung ålder?

 11. Lollo

  Du är en sån inspiration för mig , du verkar så,stark och en bra mamma. Jag har själv en dotter och jag förstår den kärleken du känner till henne den är så fin , det märks att du älskar henne sjukt mycket . Du har en väldig bra blogg också intressant och lärorik . Ha det bäst!

 12. Elin

  Botox är ett muskelavslappnande medel som gör att muskler inte kan kontrahera på samma sätt de brukar, exempelvis rynka pannan om man injecerat botox där 🙂
  I läpparna brukar man ha andra preparat 🙂

  1. paulas

   Hahah ni ser vad okunnig jag är! Botox är givetvis det gift man sprutar i för att bli av med rynkor osv. Restulan? Heter det så då? Hur som helst så var poängen att jag aldrig skulle spruta in något i mina läppar för att göra dom större! =)

 13. Therese

  Ja att ha 5 barn är ingen lätt match! Jag själv är trilling, tre tjejer är vi, och 9 år senare kom tvillingar, en kille och en tjej 🙂 (dock inte samma pappa som tvillingarna) så vår bror är den ända killen☺️ Vi tog studenten i år och min ena syster gick i samma klass men den andra gick i Linköping och olyckligtvis hade vi studenten samma dag.. Så de va lite tråkigt att inte kunna komma o kolla på henne! Men som tur va har vi lite släkt i Linköping så dom va där med henne o sen hennes kille:) Önskar er all lycka med bebis nummer 2 😀 kraam!

Visa alla 22 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting