Molly 1-1,5 år

10 saker ni inte visste om mig

*Just nu är jag mammig. Vissa dagar kan det vara så illa att jag tror att jag kan såra pappa för att jag bara vill hänga i mammas famn

*Jag är fingerfärdig! Allt från att stoppa in mina hårtoffsar i små förvaringsburkar till att klä av mina dockor. Allt som man behöver lite koncentration till tycker jag är kul

*Jag blir lätt skrämd av bilar. Utanför min port går en bilväg och flera gånger blir jag skrämd och springer till mamma och pappa

*På tal om skrämd. Det finns nog ingen mer lättskrämd unge än jag! Jag hoppar nästan upp i taket om någon skrämmer mig. Precis som min pappa och farmor

*Mjölk, avokado, gurkstavar i dipp, kokt skinka, pastarätter, smoothie och mariekex är mina favoriter i matväg.

*Så fort jag gör någonting bra klappar jag händerna. Bara jag sätter på mig en strumpa. Och då skrattar alltid mamma med mig och det tycker jag om

*Mina föräldrar har gjort mig till lika social som dom. Mänsklig kontakt är det bästa jag vet!

*I somras fick jag mitt första ärr på bröstet. Det var efter att jag fått ett stort sår på bröstet som uppkom av bakterier.

*Under min livslängd har jag hunnit vara sjuk fleeeeera gånger. Min pappa är sjuk ganska ofta men aldrig mamma så jag måste ha ärvt ett dåligt immunförsvar från pappsen

*Mina ögon är mildrade. Grön/bruna. Mamma har likadan ögonfärg som mig fast mörkare och pappa har helgröna ögon. På bild kan mina ögon ibland se blåa ut och ibland bruna

29 Kommentarer

 1. Anna

  hahahhaha först trodde jag att detta inlägg handlade om dig Paula, förstod först att de var Molly när jag kom till tredje punkten haha xD

 2. Madde

  Hej!

  Har aldrig läst din blogg och visste inte ens vem du var innan jag såg er hos Malou nyss.

  Jag ville bara säga att det kändes exakt som om det var jag och min sambo som satt där. Min sambo är exakt likadan som Hugo och jag är exakt likadan som dig 🙂 det kändes som en fruktansvärd lättnad att höra om hur ni har det samtidigt som man fick tips och råd.

  Ville bara säga STORT TACK för att ni delade me er om er situation. Jag ser nästan min sambo med helt andra ögon nu för att det blev som en aha-upplevelse efter att höra er 🙂

  Så tack igen!!! Önskar er all lycka till med er supersöta dotter 🙂

  Kram Madde

 3. bea

  haha kanske lite stalkervarning när man blir nervös för nån man inte känner när den ska va på tv 😛
  vad fina å bra ni var iaf 🙂

 4. Elin

  Såg dig och hugo hos Malou och jag måste bara säga att ni verkar ha en sådan himla sund och bra relation. Man såg verkligen genom tvn hur mycket ni gillar varandra!

 5. Lisa

  Hej Paula! Skulle så gärna vilja höra vad du tycker om er Brio Race? Funderar på att köpa den till min snart tvååring men är orolig att jag kommer störa mig på fyra fasta hjul när jag haft swivel innan. Vad säger du om den saken? Lisa

 6. ISA

  haha så rolig diskussion här i fältet med. Klart man trodde det handlade om Paula först, men krävdes inte många punkter för att förstå att det var om Molly. Men man är väl inte korkad för att man misstolkade rubriken vid första blicken?

 7. Anette Starby

  Vilket gulligt inlägg om Molly! Apropå att bli skrämd. Igår visade min dotter & hennes kompis ett läskigt klipp från youtube som gjorde att Jag hoppade till men när de visade den för lillgrabben så skrattade han bara. Så han har inte ärvt min lättskrämdhet fick jag veta då. Barn är ju för härliga & ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

 8. Hanna

  Jag förstod vid meningen ”just nu är jag mammig” att inlägget var skrivet från mollys perspektiv. När jag gick in på kommentarerna förstod jag att dom skulle bestå av ”hahaha trodde de va DIG de handlade om Paula!! HAHA” Man slutas aldrig förvånas över hur dumma människor är. Och ni behöver inte bli sura på mig nu tjejer, ni kan ju inte påstå att ni är direkt smarta när varje punkt på listan var såå jäkla självklar att de va från mollys perspektiv.

 9. Anna

  hahahahah trodde det gällde dig.. Tänkte att det var ett väldigt mystiskt beteende att såra din pappa för att få kramar från din mamma ^^

 10. Egoina

  HAHAHA alltså du kan inte göra så. Jag dööör! Trodde också att det var 10 fakta om dig och tyckte allt var lite skumt och tänkte WTF?!? när du skrev att du klappade händer åt sig själv om du t.ex. satt på dig en strumpa. Sen såg jag bilden på Molly och bara ”jahaaa”. 😉

 11. Pernilla

  Så söt Molly är och kul att få läsa om henne, har en dotter född 4 maj. Dom verkar vara väldigt lika 🙂

  Nu när Molly började förskolan tänkte jag kolla om du har något tips på hur ni märker upp Mollys kläder? Märkpenna eller lappar?
  Min Stella börjar nu i januari.

  tacksam för svar
  och tack för en bra blogg 🙂

 12. Jessi

  Hahahaha, förstod först när jag läste ”gurkstavar i dipp” att det måste vara Molly. Allt över försökte vrida o vända för att förstå att det verkligen var så. Tänkte att, ”Jaa, alla är vi olika och är rädda för olika saker….. men bilar? Springa hem till mamma? Som 24 år? Bara att acceptera och läsa vidare…”
  Hahahahahaha!

 13. Isabel

  Jag har samma ögonfärg som dig och Molly, älskar den!!! Var hundra procent säker på att Hugo också hade brungröna? ser ut som att ni har exakt samma på alla bilder… men kanske inte i verkligheten:) kramis

 14. Nathalie

  Om någon berättat för mig att det heter avokado, och inte advokado, innan jag blev 25 hade jag uppskattat det 🙂
  Här kommer min goda gärning: MELERADE ögon misstänker jag att du menar..

 15. L

  Hahaha, alltså Moa- du är inte ensam! Fram tills punkten ”blir rädd för bilar och springer till mamma och pappa” började jag undra och tillslut förstod jag att det var ur Mollys perspektiv hahah.

 16. Sonja

  hahahahaha, trodde det var 10 saker om dig, tills jag kom ned till ”å fort jag gör någonting bra klappar jag händerna. Bara jag sätter på mig en strumpa” det tyckte jag lät lite väl extremt för att vara vuxen

 17. Moa

  Haha det tog ett tag innan jag förstod att det Var 10 saker om molly och inte dig paula! Trög som jag är 😉 Det var först när jag scrollade ner och fick se bilden på Molly jag fattade! Haha så fel det kan bli!

 18. hm

  Kära Molly, ditt immunförsvar får du dels från amning (dvs från din mamma) samt genom att själv bli sjuk ofta under barnaåren och därmed utveckla ditt egna immunförsvar.

Visa alla 29 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting