Tankar

10 Lyxiga saker i vardagen

-Lyx i vardagen är att vakna när väckarklockan ringer🙈

Tb till när Leonore vaknade vid klockan 03:57

-Jag och Hugo i veckan och storhandlade på kvällstid efter att barnen hade lagt sig (Hugos bror sov hos oss den natten). Alltså waow, vilken kvalitetstid!

-Att en gång i veckan äta ute, slippa laga mat och diska!

-Jag prenumerar endast på en tidning och det är MAMA. Lyxen när man hittar tidningen i brevlådan och vet om att man under kvällen kommer mysa ner sig i sängen med tidningen. Läser du tidningar? Vilka? 😊

Tb till när vi var med i tidningen MAMA

-När Hugo köper blommor till mig utan anledning, då blir jag genuint glad. Jag är kanske lite av en romantiker ändå

-Att hämta hem kidsen på förskolan. Det är fantastiskt att se dom skina upp och komma rusandes mot en💗

-Först var jag skeptisk till Hugos köp av en fotmasserare men nu fattar jag grejen! Det är SÅ skönt att stoppa ner fossingarna i maskinen

-Ibland är dom bästa planerna dom som blir inställda. Det är riktigt skönt att bara vara hemma

-Jag älskar min familj, men jag njuter verkligen dom kvällarna Hugo är borta på någonting och tjejerna har somnat. Att bara ha mig själv som sällskap, kolla på det jag vill kolla på och äta godis. Det är LYX!

-Funderar på det här med en robotdammsugare. Funkar det verkligen? Drömmen att få tid till annat hemma!

7 Kommentarer

 1. Jenny

  Vi har städerska via hemfrid som kommer varannan vecka, UNDERBART!! Och inte alls dyrt nu med RUT-avdraget. Så varje torsdag drar jag och barnen på nåt kul medan huset blir kliniskt rent! 😀

 2. Hejhej

  Robotdammsugare är det bästa vi köpt!!! Köpte en av dom dyraste, och den tar fan allt! Jag har tre småttingar här hemma.
  Så skönt att slippa dammsuga!
  Jag säger till barnen att det som ligger på golvet när vi går ut, det äter dammsugaren upp. Så dom plockar upp alla leksaker också haha.
  Går ut och leker, kommer hem till nystädat! 🥳🥳🥳🥳

 3. Sara

  Älskar vår robotdammsugare Xiaomi 😍👌🏻 Den har underlättat vår vardag enormt! Två små barn = kaos på golven varje kväll 😁 startar den när det är läggdags för barnen, sen när man har lagt barnen är de rent och snyggt!
  (Roligt att barnen är rädd att dammsugaren ska äta upp deras leksaker så det städar glatt efter sig vid läggdags) 😂

 4. Anna Andrén

  Ja det funkar superbra! Vi har en och skulle inte vilja vara utan😅 så smidigt att kunna leka i sandlådan med barnen och komma in och det är nydammsugat i köket! Eller köra igång den när man ska sova och vakna upp och nedervåningen är ren!👍🏼

 5. Janni

  Nja, vi hade en robotdammsugare, tyckte väl sådär om den faktiskt. MEN det finns säkert bättre/sämre varianter.
  Annars rekommenderar jag att skaffa städerska, vi har det varannan vecka, bästa vi gjort 👍🏻😊

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com