Uncategorized

10 likheter mellan mig och Hugo

Tidigare i veckan skrev jag om mina och Hugos skillnader. Dom är måååånga och ibland känns det som att vi kommer från två olika planeter. Dock har vi många likheter också. Våra egenskaper skiljer sig men när det kommer till värderingar är vi lika. Vi må värdesätta saker olika men vi står på samma grund. Vi tycker att samma saker är viktigt på riktigt♥️.

Nu tar båda två havremjölk till kaffet. Hugo var något sen på pucken men tycker också att det är betydligt mycket godare nu.

FRIYAY innebär 😴😴😴. Båda två uppskattar lugnet, myset och att få krypa ner i sängen och titta på barnfilm tillsammans med tjejerna. Det slutar oftast med att vi alla fyra somnar innan klockan 21.

Ingen utav oss är händiga. Vi behöver hjälp bara av att sätta upp en tavla🙈.

Lika fåfänga

-& lika lättskrämda!

När man kikar ner i vår tvättkorg blir det så tydligt vad vi använder mest och vad vi äger mycket av. Träningskläder!

Något jag älskar med mig och Hugo är att vi är inkluderande. Vi inkluderar och tycker att det är viktigt att alla känner sig sedda och hörda.

En likhet som Hugo ärvt sedan han inledde en relation med mig är att han lärt sig att uppskatta ordning och reda. Det var ingen självklarhet för honom att ordna upp på kvällen i hemmet så att det nästkommande dag blev en bättre och lättare start.

Rödpang har blivit vårt gemensamma intresse de senaste åren

Nyfikna, lyhörda, lojala, alerta, impulsiva, snälla, ödmjuka, empatiska, utåtriktade, kreativa, generösa, sociala, drivna är några av våra gemensamma styrkor♥️

Vi är också rastlösa, envisa, stundvis dåliga på att kompromissa, lata känslomänniskor. Både jag och Hugo styrs mycket av våra känslor. Det finns måååånga skillnader men också många likheter. Men i slutet av dagen finns det ingen annan människa som jag skulle vilja dela livet med än just Hugo.

My person

18 Kommentarer

  1. a

    Låter underbart att ni har den känslan efter ungar och livet mellan 20-30!
    Kan det var så tänker jag. Men kanske det kan det.
    Jag tror jag lever med fel person, tvivlet har växt sig starkare för varje år 🙁 Vad gör man?

Visa alla 18 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting